'Beslissing komt eraan: Dan toch opnieuw toeschouwers in Jupiler Pro League'

'Beslissing komt eraan: Dan toch opnieuw toeschouwers in Jupiler Pro League'
Woensdag 29 december 2021 - 11:00   I   door Redactie

Corona blijft de wereld beheersen en dus ook het voetbal. Zeker in België. Want vorige week nog besloot het Overlegcomité om alle toeschouwers ook voor buitensporten te verbieden. Maar dat zou nu teruggedraaid worden.

Aanleiding is de aanpassing van de verstrengde maatregelen voor de cultuursector. Vorige week nog moesten theaterzalen en bioscopen de deuren sluiten, maar onder zware druk werd het Overlegcomité teruggefloten.

En daar is uiteraard ook de sportwereld opgesprongen. Dat toeschouwers in afgesloten zalen nu wel opnieuw mogelijk is en niét in de buitenlucht vinden ze te gek voor woorden. De algemene verwachting is dat het Overlegcomité ook daar de klok zal terugdraaien.

En dat er dus ook in de Jupiler Pro League opnieuw supporters zullen worden toegelaten op de tribunes. Initieel was het de bedoeling dat de Belgische clubs tot eind januari fans zouden moeten weren. Afwachten of die maatregel nu ook effectief wordt afgeschaft.

Poll: Denk jij dat het Overlegcomité effectief opnieuw toeschouwers zal toelaten in de JPL?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024