Fikse domper voor Club Brugge en Anderlecht in volle titelstrijd

Fikse domper voor Club Brugge en Anderlecht in volle titelstrijd
Donderdag 30 december 2021 - 17:00   I   door Redactie

Club Brugge en KRC Genk werden bij het begin van het seizoen genoemd als dé titelfavorieten. De Limburgers laten het afweten, terwijl blauw-zwart tweede staat in het klassement. Anderlecht en Antwerp worden nu ook genoemd als titelkandidaten.

Heel straf is dat Union in 2021 in totaal maar zeven weken niet aan de leiding stond. Halfweg het seizoen staat Union zeven punten voor op eerste achtervolger Club Brugge. De club uit Brussel scoorde het meest en kreeg ook het minst aantal tegendoelpunten.

Union lijkt zich stilaan op te maken voor een mogelijke titel, want de statistieken liegen er niet om. Sinds de invoering van de play-offs was de titel zeven van de elf keer voor de ploeg die na 21 speeldagen op kop stond.

Toch zal veel pas in februari duidelijk worden. Zo heeft Union na de winterstop een loodzwaar programma (Seraing, Genk, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp). Die periode zal het verschil duidelijk maken tussen de toppers uit onze competitie én dan zijn er natuurlijk nog de play-offs waarin alles kan gebeuren.

Poll: Wordt Union kampioen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Union  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Seraing

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024