'Timmy Simons wil Brugse publiekslieveling naar Zulte Waregem halen'

'Timmy Simons wil Brugse publiekslieveling naar Zulte Waregem halen'
Vrijdag 31 december 2021 - 16:30   I   door Redactie

Sinds Timmy Simons aan het roer staat bij Zulte Waregem heeft de fusieclub met een zes op zes de wind weer in de zeilen. Maar om uit de degradatiezone te raken zal Essevee moeten blijven presteren.

En dus zal er tijdens de winterstop versterking moeten komen. En volgens MSV Foot heeft Simons een oude bekende op het oog. Niemand minder dan zijn ex-ploegmaat en gewezen Brugse publiekslieveling Anthony Limbombe.

Die vertrok in de zomer van 2018 voor 8 miljoen euro naar Nantes, maar kon er nooit doorbreken. Ook een uitleenbeurt van een halfjaar aan Standard bracht geen beterschap, waardoor hij de voorbije twee seizoenen amper nog aan spelen toekwam.

Zulte Waregem zou de perfecte oplossing kunnen bieden, maar volgens het Franse medium hangt Limbombe de vedette uit, is hij slecht omringd en wil hij bovenal niet inleveren op zijn jaarsalaris van één miljoen euro.

Compromis?

Afwachten of er tijdens de winterstop toch nog een compromis gevonden kan worden. Bij Nantes heeft Limbombe nog een contract tot 2023, maar wat speelkansen betreft ziet het er zeer slecht uit.

Poll: Denk jij dat Limbombe een meerwaarde zal zijn voor Zulte Waregem?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nantes  I  Zulte Waregem

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024