Vandenbempt onder de indruk van Belgische club: "Je kunt enkel maar bewondering hebben"

Vandenbempt onder de indruk van Belgische club:
Maandag 06 maart 2017 - 10:45   I  

Met nog één speeldag te gaan zijn er nog twee tickets voor play-off I te verdelen. KV Mechelen heeft aan één punt genoeg in Gent om play-off I te halen.

Toch is Peter Vandenbempt er nog niet helemaal gerust in. "KV Mechelen versloeg Anderlecht, maar de harde realiteit is dat het nog helemaal fout kan gaan. KVM heeft maar één puntje nodig, maar dat moeten ze natuurlijk wel gaan halen in Gent. Je kunt alleen maar bewondering hebben en luid applaudisseren voor de prestatie van KV Mechelen", aldus de Sporza-analist. "Ze hebben de minste middelen en kwalitatief denk ik ook wel de minste kern van alle ploegen in de top 9. Maar ze zijn er nog en ze hebben toch maar Anderlecht geklopt."

"Een straffe prestatie, op zijn Mechels, zoals we dat de voorbije maanden hebben leren kennen: overgave, collectiviteit, mentaliteit en af en toe ook wel een beetje klasse. Zoals Croizet met twee klasseflitsen, maar ook Rits was er natuurlijk weer, net als de goeie ouwe Tim Matthys. Vergeet ook niet dat de aanval van KV Mechelen onthoofd was zonder Kolovos en Verdier. Voor KVM is dat een zware aderlating, die hebben niet nog vier van dat soort spitsen lopen."

"Het was een fantastische avond en je wenst het publiek toe dat er zo nog vijf volgen in Play-off I, maar het wordt wel kantje boord. Toch denk ik dat KV Mechelen een puntje kan pakken in Gent. Dan zou ik niet achterover vallen van verbazing. Het is één puntje, maar wel een moeilijk. Het ligt voor het grijpen, maar KV Mechelen moet nog door een dikke glazen wand."

TAGS  I  kv mechelen  I   aa gent  I   peter vandenbempt

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022