'Club Brugge past bij nieuwe trainer zelfde truukje toe als bij Clement'

'Club Brugge past bij nieuwe trainer zelfde truukje toe als bij Clement'
Maandag 03 januari 2022 - 18:00   I   door Redactie

Het is een kwestie van tijd vooraleer Club Brugge officieel zal aankondigen dat de 49-jarige Nederlander Alfred Schreuder de nieuwe trainer wordt. En er is één opvallende gelijkenis met zijn voorganger Philippe Clement.

Want waar Het Nieuwsblad samen met Nederlandse bronnen eerder aankondigde dat de voormalige assistent van Ronald Koeman bij Barcelona een overeenkomst van anderhalf jaar zou gaan ondertekenen, beweert concurrent Het Laatste Nieuws nu iets helemaal anders.

"Schreuder tekent wellicht vandaag nog een overeenkomst van onbepaalde duur - een contract zoals Philippe Clement er afgelopen zomer eentje tekende", schrijft de krant. "Nederlandse media berichtten vanmiddag over een termijn van anderhalf jaar, maar dat is niet van toepassing."

Het grote voordeel van zo'n contract van onbepaalde duur is dat beide partijen een stuk gemakkelijker uiteen kunnen gaan als het misloopt. Geen gedoe met (vaak dure) ontslagvergoedingen en speciale constructies. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat er geen afkoopsommen of clausules worden opgenomen.

Poll: Vind je het goed dat het een contract van onbepaalde duur wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Barcelona  I  Ajax  I  FC Twente  I  Hoffenheim

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024