'Genk plots onder druk: Onuachu op weg naar de uitgang'

'Genk plots onder druk: Onuachu op weg naar de uitgang'
Dinsdag 04 januari 2022 - 15:00   I   door Redactie

Paul Onuachu werd na een denderend seizoen aan boord gehouden bij KRC Genk. Zijn statistieken zijn dit seizoen echter wat minder dan vorig seizoen, maar veel clubs zien het wel in de Nigeriaanse spits.

Onuachu kwam in 2019 voor 6 miljoen euro over van FC Midtjylland. Sindsdien speelde hij 95 wedstrijden voor Genk en daarin scoorde hij 59 keer. Volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde nu geschat op 22 miljoen euro. De Limburgers zullen ongetwijfeld een serieuze som op de rekening krijgen als het tot een transfer komt.

Volgens de journalist Gianluca Di Marzio zou Fiorentina wel eens de bestemming kunnen worden van Onuachu. Fiorentina heeft met Dušan Vlahović een gegeerde spits in de rangen. De Serviër was al goed voor 18 doelpunten in 22 wedstrijden. Manchester City, Arsenal en Tottenham zijn enkele clubs die Vlahović willen binnenhalen.

De kans is dus groot dat Vlahović voor een nieuwe uitdaging kiest. Dan ligt de weg helemaal open voor Paul Onuachu om de overstap te maken naar de Serie A.

Poll: Is de Serie A een goede competitie voor Onuachu?

TAGS  I  KRC Genk  I  Fiorentina  I  FC Midtjylland  I  Manchester City  I  Arsenal  I  Tottenham

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022