Transfermarkt LIVE: Vandevoordt naar RB Leipzig, Onuachu weg bij Genk?

Transfermarkt LIVE: Vandevoordt naar RB Leipzig, Onuachu weg bij Genk?
Dinsdag 04 januari 2022 - 21:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Maarten Vandevoordt zal KRC Genk verlaten en zou daarna kiezen voor een avontuur bij RB Leipzig. Hij wordt daar vermoedelijk tweede keeper na Peter Gulacsi.

*Fiorentina is geïnteresseerd in Paul Onuachu. Een transfer zal enkel tot stand komen als hun spits Dušan Vlahović de club verlaat. Dat zal zeker en vast gebeuren, want veel topclubs hebben interesse.

*Shinji Kagawa heeft de interesse gelokt van STVV. De ex-speler van Manchester United en Borussia Dortmund is sinds 1 januari een vrije speler.

*Zulte Waregem hoopt dat ex-Club-speler Dion Cools kan helpen om het verblijf in 1A veilig te stellen. Cools wordt zes maanden gehuurd van het Deense FC Midtjylland.

*Club Brugge haalde dinsdag Mauricio Cuevas transfervrij binnen. De 18-jarige Amerikaan zal eerst ervaring moeten opdoen bij Club NXT.

*Charles De Ketelaere lijkt bezig aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge. Nadat de interesse van Leicester City bekend werd, springen nu ook Chelsea en Tottenham mee op de kar. Ook bij PSG onderzoeken ze de piste van De Ketelaere.

*Het ziet ernaar uit dat Bryan Reynolds toch voor Club Brugge zal kiezen. Anderlecht stuurde nochtans een delegatie naar Rome om de 20-jarige rechtsachter te overtuigen, maar Club beschikt over de beste papieren. Het zou gaan om een huurovereenkomst met aankoopoptie.

*Het vertrek van Rayane Bounida zit eraan te komen. Hij verbrak alvast de samenwerking met het makelaarskantoor Let's Play waar Wouter Vandenhaute ooit bij betrokken was.

*Felipe Avenatti staat in de belangstelling van het geplaagde Beerschot. De Ratten zouden hem tot het einde van het seizoen willen huren.

*Na Barcelona is nu ook Sevilla geïnteresseerd in Adnan Januzaj. Zijn contract loopt af bij Real Sociedad en Sevilla wil de Rode Duivel een voorstel doen voor twee seizoenen met een optie op een extra seizoen.

*Ondanks de heisa rond Romelu Lukaku zal hij ook na de winterstop gewoon bij Chelsea blijven.

Poll: Zal Vandevoordt ooit kunnen doorbreken bij een Europese topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024