'Nieuwe aanvaller op komst: Club Brugge start onderhandelingen op'

'Nieuwe aanvaller op komst: Club Brugge start onderhandelingen op'
Woensdag 05 januari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Of nu Philippe Clement aan het roer staat of de nieuwe trainer Alfred Schreuder maakt voor Club Brugge geen enkele verschil voor de werkwijze die ze al jaren toepassen op de transfermarkt.

Met name jonge (buitenlandse) talenten binnenhalen, laten doorgroeien en vervolgens voor veel geld doorverkopen. Stefan Mitrovic moet de volgende in het rijtje worden. Dat is een 19-jarige talentvolle middenvelder die momenteel uitkomt voor het Servische Radnicki Nis.

Er zitten nog wel meer clubs achter Mitrovic aan, waaronder ook KRC Genk, en Rode Ster Belgrado heeft zelfs al een bod gedaan, maar een verhuis naar blauw-zwart zou er volgens de Canadese journalist Thomas Nef zitten aan te komen.

De man stelt dat Club Brugge de grootste interesse betoont en eerstdaags de onderhandelingen zal opstarten met Radnicki Nis om de middenvelder met de dubbele Servisch-Canadese nationaliteit zo snel mogelijk binnen te halen. En als blauw-zwart ergens zijn zinnen op zet...

Poll: Kan Club Brugge volgens jou nog een jonge spits gebruiken?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Partizan Belgrado  I  Leicester City  I  Boavista  I  Rode Ster Belgrado  I  Radnicki Nis

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022