Philippe Clement meteen onder grote druk bij Monaco

Philippe Clement meteen onder grote druk bij Monaco
Woensdag 05 januari 2022 - 22:00   I   door Redactie

Philippe Clement was in de Jupiler Pro League een serie-winnaar geworden, met drie opeenvolgende titels bij KRC Genk en bij Club Brugge. Maar de uitdaging waar hij bij Monaco voor staat is ook niet min.

Want ook in het Prinsdom lachen ze er niet mee als de resultaten niet volgen. Dat mocht zijn voorganger Niko Kovac ondervinden, die werd ontslagen om plaats te maken voor Clement. Dus weet de Antwerpenaar meteen dat zijn opdracht om Monaco weg te halen van die vijfde plaats niet min zal zijn 

"Zijn profiel past bij ons", aldus Paul Mitchell, zowel sportief directeur van AS Monaco als Cercle Brugge. "Het project van Club Brugge lijkt op dat van ons: spelers beter maken in een goeie omgeving, omringd met professionele mensen in uitstekende trainingsfaciliteiten."

Maar achter alle lof schuilt ook enorm veel druk, want stelt Mitchell ook: "Daarom dat we veel belang hechten aan de kwaliteiten van Clement. Hij moet onze hoge ambities, die we anderhalf jaar geleden stelden, kunnen waarmaken: AS Monaco weer laten aanknopen met succes." 

Poll: Denk je dat Clement zal slagen bij Monaco?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024