'Ruud Vormer krijgt nieuwe mokerslag bij Club Brugge'

'Ruud Vormer krijgt nieuwe mokerslag bij Club Brugge'
Donderdag 06 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

In het Spaanse Marbella speelde Club Brugge woensdag een oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC. Het werd 0-0, maar toch werd al duidelijk hoe Schreuder wil gaan spelen met blauw-zwart.

Volgens Het Laatste Nieuws was Schreuder bijvoorbeeld al meteen onder de indruk van Charles De Ketelaere. De Nederlander posteerde hem in de tweede helft op de '10', net achter de spits. In de eerste helft stond Hans Vanaken op die positie. Ruud Vormer stond een rijtje lager op het middenveld.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Schreuder de tweede seizoenshelft zal aanvatten met Vormer in de basis. Charles De Ketelaere speelde goed op zijn nieuwe positie en Hans Vanaken krijgt in principe altijd de voorkeur op Vormer. Dan is er nog één plaatsje vrij, net voor de verdediging. Rits en Balanta hebben op die positie dan weer een streepje voor op de Nederlander.

Afwachten

Het wordt sowieso afwachten wat Schreuder zal doen bij de eerste competitiewedstrijd tegen STVV, maar het lijkt erop dat er op het middenveld geen plaats meer is voor Ruud Vormer. Dat was bij Philippe Clement doorgaans al zo, bij Schreuder lijkt dat niet anders.

Poll: Denk jij dat Ruud Vormer in de basis zal staan als Charles De Ketelaere de voorkeur krijgt op de '10'?

TAGS  I  Club Brugge  I  Karlsruher SC  I  STVV

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024