'Kompany diep in de problemen bij Anderlecht na onverwachte transfer'

'Kompany diep in de problemen bij Anderlecht na onverwachte transfer'
Dinsdag 11 januari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Taylor Harwood-Bellis is op weg naar de uitgang bij Anderlecht. Hoewel hij graag gezien was bij de fans, kreeg hij te weinig speelminuten van Vincent Kompany. Harwood-Bellis zou maandag zijn medische testen afgelegd hebben bij Stoke City.

Zondag neemt Anderlecht het in het Lotto Park op tegen Standard. Paars-wit zettte een sterke reeks neer en pakte 16 op 18. Standard zit echter in vieze papieren. De Rouches staan op de 15de plaats, maar Anderlecht-Standard is altijd een vurig duel. Dat zal zondag niet anders zijn.

Op Harwood-Bellis moet Kompany niet meer rekenen. Lisandro Magallán trainde nog niet mee met de groep na een coronabesmetting. Volgens La Dernière Heure zal hij ten vroegste donderdag weer aansluiten met de groep, dus het is maar de vraag of hij tijdig fit zal geraken.

Improviseren

Zo zit Kompany al meteen met een probleem na het vertrek van Harwood-Bellis. Hannes Delcroix is nog maar net terug uit blessure. Zeno Debast liet aardige dingen zien in de oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem, maar hij heeft nog niet veel ervaring. Kompany zal dus sowieso een risico moeten nemen in de verdediging.

Poll: Maakt Anderlecht een fout met Harwood-Bellis al te laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Zulte Waregem  I  Stoke City

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024