Transfermarkt LIVE: Mirallas naar Waasland-Beveren, toptransfer voor Antwerp?

Transfermarkt LIVE: Mirallas naar Waasland-Beveren, toptransfer voor Antwerp?
Dinsdag 11 januari 2022 - 20:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Waasland-Beveren aast op Kevin Mirallas. De ex-Rode Duivel is al sinds juli op zoek naar een nieuwe werkgever, maar vond die nog niet. De club uit 1B wil zijn slag slaan.

*Anderlecht en Club Brugge blijven maar strijden voor rechtsachter Bryan Reynolds. Anderlecht zou in de eindfase zitten om hem voor zes maanden op huurbasis over te nemen van AS Roma.

*Samuel Gigot staat in de belangstelling van Antwerp en AA Gent. Zijn contract loopt deze zomer af bij Spartak Moskou en kan dus op zoek naar een nieuwe club. 

*Goalgetter Renaud Emond staat op het punt om Nantes te verruilen voor Standard, de omgekeerde beweging die hij twee jaar geleden maakte. 

*Club Brugge en Anderlecht gaan beiden tot het uiterste om Bryan Reynolds weg te halen bij AS Roma. De 20-jarige Amerikaanse back moet de opvolger van respectievelijk Clinton Mata en Michael Murillo worden.

*Standard leeft zich uit op de transfermarkt, want naast Renaud Emond en Joachim Vandamme van KV Mechelen haalt het sowieso ook de 24-jarige Franse spelverdeler Mathieu Cafaro van Stade Reims.

Poll: Denk je dat Emond Standard opnieuw naar de top kan helpen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022