'Kevin Mirallas gaat verrassende comeback maken in het Belgische voetbal'

'Kevin Mirallas gaat verrassende comeback maken in het Belgische voetbal'
Dinsdag 11 januari 2022 - 12:45   I   door Redactie

In deze coronatijden is het voor spelers zonder club niet altijd simpel om een nieuwe werkgever te vinden. Zelfs voor spelers met naam en faam. Zoals ex-Rode Duivel Kevin Mirallas, die op zijn 34ste nog niet versleten is.

De aanvaller is al sinds zijn contract bij het Turkse Gaziantep FK begin juli afliep op zoek naar een nieuwe werkgever. Een moeizame zoektocht die het voorbije halfjaar niets opleverde, maar nu zou er toch een einde aan komen.

Want volgens La Dernière Heure zou Mirallas nu aan de slag gaan bij Waasland-Beveren. En dat staat niet los van de recent ontslagen Seraing-coach Jordi Condom die nu aan de slag is bij de Wase club en de promotie naar 1A moet mee helpen bewerkstelligen.

Dat Mirallas transfervrij is helpt Waasland-Beveren natuurlijk om een 60-voudige international binnen te halen. Bij Gaziantep kwam de spits vorig seizoen tot 7 doelpunten en 6 assists in 31 optredens. Het jaar daarvoor was hij nog aan de slag bij Antwerp.

Poll: Denk je dat Mirallas nog een meerwaarde is?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Gaziantep  I  Waasland-Beveren

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024