Geïrriteerde Charles De Ketelaere sneert naar Clement: "Dat vond ik niet zo leuk"

Geïrriteerde Charles De Ketelaere sneert naar Clement:
Woensdag 12 januari 2022 - 13:15   I   door Redactie

Voor de spelers van Club Brugge is met het vertrek van Philippe Clement naar AS Monaco een nieuw avontuur aangebroken. En nu komt beetje bij beetje uit dat het toch niet allemaal koek en ei was.

Zoals in het trio-interview van Het Laatste Nieuws met de drie Brugse kanshebbers op de Gouden Schoen: Charles De Ketelaere-Hans Vanaken-Noa Lang. Daarin kwam de vraag wie van hen drie Philippe Clement het meest gaat missen.

Zowel Lang als Vanaken wezen naar De Ketelaere, maar de youngster steigerde direct. "Ik ga niet helemaal akkoord. De trainer heeft wel de kansen gegeven, maar ik heb ook dingen meegemaakt die ik niet zo leuk vond. Zoals als linksachter spelen."

En dat zat duidelijk nog diep. Want toen Lang opmerkte dat hij dat wel goed deed en hij op elke positie kan spelen, counterde De Ketelaere onmiddellijk. "Maar dat wil niet zeggen dat ik het overal leuk vind. En ik heb het toch moeten doen."

Niet waar

Om er vervolgens snel aan toe te voegen: "Dat is niks tegen de coach, hé." Maar uit zijn woorden en gelaatsuitdrukking bleek toch iets anders. "Jullie doen hier alsof ik alles in mijn handjes heb gekregen, maar da's ook niet waar", besloot hij volgens de krant lichtjes geïrriteerd.

Poll: Snap je de frustratie van De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024