Vanhaezebrouck haalt uit en wijst Club met de vinger: "Waarom uitzondering?"

Vanhaezebrouck haalt uit en wijst Club met de vinger:
Vrijdag 14 januari 2022 - 20:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck is in vorm. En als de AA Gent-trainer er zin in heeft, dan weet je dat er wel eens gevleugelde uitspraken kunnen volgen. Dat was ook nu opnieuw het geval.

Want HVH ging los over het feit dat er geen mogelijkheid is om de halve finales AA Gent-Club Brugge begin februari en maart uit te stellen. Terwijl de omikronvariant welig tiert en hij bovendien met Ngadeau en Tissoudali mogelijk twee sterkhouders mist die actief zijn op de Africa Cup.

"Tot begin april kun je matchen uitstellen", fulmineerde Vanhaezebrouck op zijn persconferentie voor de match tegen KV Kortrijk van vrijdagavond. "Maar de halve finale van de beker kan niet uitgesteld worden. Waarom moet daar een uitzondering voor gemaakt worden?"

Waarna hij naar Club Brugge wees en belangenvermenging insinueerde. "Zijn er ploegen die hopen dat Kameroen-Marokko (de landen waar respectievelijk Ngadeu en Tissoudali voor uitkomen, red.) soms de finale van de Afrika Cup wordt?”, haalde hij uit. Dat wordt alvast een felbevochten halve finale.

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck zich moet inhouden?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022