Alfred Schreuder heeft er genoeg van en zet Noa Lang op zijn plaats

Alfred Schreuder heeft er genoeg van en zet Noa Lang op zijn plaats
Zaterdag 15 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Noa Lang moest genoegen nemen met de tweede plaats op de Gouden Schoen. Dat was duidelijk niet naar de zin van de Nederlander. Club Brugge maakte zich al op voor de vierde Gouden Schoen in vijf jaar, maar die kwam er uiteindelijk niet.

En dat is hét gespreksonderwerp bij de spelers. Zowel Charles De Ketelaere als Noa Lang hadden meer verwacht van de Gouden Schoen. Niet geheel onbegrijpelijk, aangezien De Ketelaere getipt werd als absolute topfavoriet. Alfred Schreuder wil het hoofdstuk afsluiten en focussen op voetbal.

"Je kan je laten kennen of je kan ertegen vechten", zei hij bij Het Laatste Nieuws. "Ik verwacht van mijn spelers dat ze het achter zich laten. Als coach moet de eis zijn dat ze er op de goeie manier mee omgaan, dat ze er motivatie uit putten."

Zo wijst Schreuder ook naar Noa Lang, die ophef maakte met zijn uitspraak dat híj de enige was die het verdiende. "Er is genoeg gezegd over die Schoen. Uiteindelijk moet je het op het veld laten zien. Mijn groep is bereid beter te doen, dat voel ik", sloot Schreuder af.

Poll: Vind jij ook dat de Club-spelers zich moeten beginnen focussen op voetbal i.p.v. op de Gouden Schoen?

TAGS  I  Gouden Schoen  I  Club Brugge

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022