Philippe Clement meteen onder zware druk bij Monaco: "Dit kan gewoon niet"

Philippe Clement meteen onder zware druk bij Monaco:
Zaterdag 15 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Philippe Clement trok naar AS Monaco en volgde er Niko Kovac op. Hij moet ervoor zorgen dat de Monegasken minstens de derde plaats pakken. Clement had er zich wel iets anders bij voorgesteld.

Zondag stond Philippe Clement voor de eerste keer aan de zijlijn in de Ligue 1. Na een matige partij werd het 0-0 tegen Nantes. Lens won wél en staat nu plots gelijk met Monaco. Duur puntenverlies dus. Geduld hebben ze niet in het prinsdom.

Ex-coach Niko Kovac verloor één wedstrijd van de twaalf en toch werd hij ontslagen. "Wie zet dan zijn trainer op straat? Dat belooft", zei Gert Verheyen bij Het Nieuwsblad. "Clement zijn spelers zijn niet fit. Tegen Nantes speelde Monaco als een uitdovende kaars.”

Zéér moeilijk

"Voorin misten ze weliswaar Ben Yedder, maar hun aanval oogde echt zwak", vindt Verheyen. "En van wat er centraal achterin stond, was ik ook niet zot. Als je die ploeg naar de tweede of derde plaats moet krijgen… Daar is veel werk aan. Ik denk eigenlijk dat het niet kan. Het wordt een héél moeilijke opdracht voor de 'Fille'."

Poll: Zal Clement slagen bij AS Monaco?

TAGS  I  AS Monaco  I  Nantes  I  Lens

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022