Wesley Hoedt maakt fans gek en deelt ferme steek uit aan Club Brugge

Wesley Hoedt maakt fans gek en deelt ferme steek uit aan Club Brugge
Zaterdag 15 januari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Wesley Hoedt is één van de sterkhouders bij Anderlecht. Anderlecht kende moeilijke seizoenen maar lijkt eindelijk weer op volle toeren. Club Brugge presteerde de laatste jaren constant en pakte verschillende prijzen. Wie is de grootste club van België?

Club-supporters zullen ongetwijfeld hun ploeg naar voren schuiven. Club pakt de laatste 6 jaar 4 keer de titel. Anderlecht moet het doen met 1 titel in 6 jaar. In totaal was Club al 17 keer de beste van België. Paars-wit is de recordkampioen met 34 titels.

In Het Laatste Nieuws spreekt Wesley Hoedt over die discussie. "Anderlecht blijft de grootste club van België", vindt hij. Dit seizoen gaan ze dan ook opnieuw vol voor de titel. "Er zit ontzettend veel kwaliteit in de groep en je merkt dat we steeds meer naar elkaar toe groeien", aldus Hoedt. 

Goede flow

Anderlecht pakte 16 op 18 en hoopt die reeks in 2022 verder te zetten. "In de eerste seizoenshelft heeft geen enkele ploeg ons weggespeeld, hé. Dat geeft aan dat we zeker een gooi kunnen doen naar de titel", sloot een ambitieuze Hoedt af.

Poll: Wie is de grootste club van België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022