Olivier Deschacht snapt niets van transfer: "Niet het niveau van Anderlecht"

Olivier Deschacht snapt niets van transfer:
Zondag 16 januari 2022 - 12:00   I   door Redactie

Hem een icoon noemen is te veel eer, maar met zijn jarenlange staat van dienst mag Olivier Deschacht wel een Anderlecht-deskundige genoemd worden. Als analist maakt hij daar ook gebruik van.

In die hoedanigheid sprak de gewezen linksachter zich uit over de transfer van zijn gewezen ploegmaat Edo Kayembe. Die werd bij Anderlecht weggetransfereerd naar Eupen, maar trok vervolgens voor maar liefst vier miljoen euro naar Premier League-club Watford.

"Ik was verrast dat hij naar Watford kon", aldus Deschacht bij de betaalzender. "Ik speelde nog met hem samen en het is wel een goede middenvelder, maar voor mij had hij net niet het niveau voor Anderlecht. Hij kreeg even zijn kans onder Vincent Kompany, maar dat was geen succes."

"Edo ging naar Eupen en ik vond hem daar ook niet opvallen. Ik ga hem zeker niet afbreken en zeggen dat het een slechte speler is. Maar ik was dus wel verrast dat hij naar de Premier League kon." Iedereen, maar als je weet dat Mogi Bayat bij de transfer betrokken was, verklaart dat al veel.

Poll: Vond jij Kayembe een speler voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eupen  I  Watford

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022