Schreuder wrijft zich al in de handen: "Een spits zo giftig als rattenkruid"

Schreuder wrijft zich al in de handen:
Maandag 17 januari 2022 - 16:30   I   door Redactie

Alfred Schreuder zit toch met een klein probleem in de voorlinie. Bas Dost heeft wel wat kansen nodig vooraleer hij een doelpunt maakt en Daniel Pérez wordt te licht bevonden. Club mag uitkijken naar de terugkeer van Loïs Openda.

Bij Vitesse doet hij het immers enorm goed. Afgelopen weekend bezorgde hij zijn team nog de drie punten tegen Feyenoord. Daardoor komt Vitesse op drie punten van de club uit Rotterdam. Openda staat met één doelpunt minder net achter Sébastien Haller in de topschutterstand.

Dat hij zo goed presteert, zullen ze bij Club heel graag zien gebeuren. Komende zomer zou Openda de terugkeer maken naar Jan Breydel. Hij lijkt helemaal klaar te zijn om ook op de Belgische velden de netten te laten trillen. 

Gevreesd in Nederland

In De Gelderlander schreven ze een lovend stuk over hem: "Een spits zo giftig als rattenkruid. Vitesse profiteert van zijn geldingsdrang. In de Eredivisie wordt Openda gevreesd. ‘Koning Loïs’, geboren en getogen in Wallonië met een mix van Portugese, Marokkaanse en Congolese familiebanden, is snel en doelgericht."

Poll: Zal Openda volgend seizoen potten breken bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vitesse  I  Feyenoord

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022