Werk aan de winkel: Vandenbempt ziet één heel groot probleem bij Anderlecht

Werk aan de winkel: Vandenbempt ziet één heel groot probleem bij Anderlecht
Maandag 17 januari 2022 - 17:00   I   door Redactie

Anderlecht speelde zondag verrassend gelijk tegen Standard. Paars-wit was de betere ploeg, maar dankzij een late gelijkmaker van Dragus verloren ze toch twee belangrijke punten.

"De 1-1 in het Lotto Park was een grote verrassing", zei Vandenbempt bij Sporza. "Vooraf werd het niet verwacht, gelet op de goeie flow waar Anderlecht voor de winterstop in zat, dat toch in groot contrast met de sportieve malaise bij Standard." Elk punt is uiteraard welkom voor de Rouches, die op de veertiende plaats staan.

"Anderlecht was veruit dominant, Standard kreeg aan de bal niets voor mekaar. Alleen: zoveel geweldige kansen puurde Anderlecht daar niet uit, finaal maar drie schoten tussen de palen", weet de analist. En dat kan wel eens voor problemen zorgen.

Heel erg kwalijk

"In wat wellicht een zeer spannende strijd wordt om in de top vier te geraken is puntenverlies tegen een noodlijdend en matig Standard gewoon heel erg kwalijk voor Anderlecht", sloot hij af. Anderlecht trekt komend weekend naar KV Mechelen en paars-wit heeft dus iets recht te zetten.

Poll: Zit Anderlecht met een probleem?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  KV Mechelen

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022