'Verrassend transfernieuws over Eden Hazard na veelbesproken foto's'

'Verrassend transfernieuws over Eden Hazard na veelbesproken foto's'
Maandag 17 januari 2022 - 22:30   I   door Redactie

Real Madrid won zondag de Supercup, maar de Koninklijke rekende daarvoor weer niet op Eden Hazard. Ook in de halve finale mocht hij geen enkele minuut spelen.

Op de ploegfoto's met de beker niets dan lachende gezichten, behalve bij de Rode Duivel. Hij is niet gelukkig met de situatie bij Real Madrid en dat was duidelijk zichtbaar. Het lijkt er meer en meer op dat een transfer de enige uitgang is.

Volgens Het Laatste Nieuws zal een transfer echter niet voor meteen zijn. Zij schrijven dat Hazard zeker niet zo ongelukkig is als het lijkt en dat hij beseft dat hij niet zijn beste niveau haalt. Niet onlogisch na twee jaar aanhoudend blessureleed.

Familie

Enkel bij een goed bod zou Real een transfer overwegen, maar het is duidelijk dat weinig ploegen die gok willen wagen. Weinig wedstrijdritme en blessuregevoelig. Dat is geen ideale combinatie voor een knaltransfer.

Daarnaast is ook zijn familie belangrijk voor hem. Eind vorig jaar werd Hazard voor de vijfde keer vader. Zijn oudste zonen gaan naar school in Madrid. Een transfer zou ook een verhuis betekenen en dat lijkt momenteel dus niet aan de orde.

Poll: Denk jij dat Hazard volgend jaar nog bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022