'Alfred Schreuder ziet het graag gebeuren: Extra spits voor Club Brugge'

'Alfred Schreuder ziet het graag gebeuren: Extra spits voor Club Brugge'
Dinsdag 18 januari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bas Dost en Daniel Pérez zijn momenteel de enige twee spitsen waar Alfred Schreuder tussen kan kiezen. Charles De Ketelaere werd ook al uitgespeeld als spits, maar Schreuder zet hem liever net achter de spits. Binnenkort heeft de Club-coach weer een extra spits in de rangen.

Zo meldt het Franse Le Télégramme dat Youssouph Badji mogelijk vroegtijdig terugkeert naar Club Brugge. Hij wordt sinds de zomer verhuurd aan Stade Brest, maar kon daar niet echt overtuigen. Hij speelde er amper en scoorde ook geen enkele keer.

Stade Brest haalde met Martín Satriano een nieuwe spits op huurbasis, dus lijkt Badji helemaal overbodig voor de Franse club. In principe zou hij pas na het seizoen terugkeren naar Club, maar dat zou nu dus ook eerder kunnen gebeuren.

Nieuwe coach, nieuwe kansen?

Hoe ziet zijn toekomst er bij Club uit? Dat kan niemand voorspellen. Het is wel duidelijk dat Alfred Schreuder geen overvloed aan spitsen heeft, dus misschien krijgt hij bij de nieuwe coach ook een nieuwe kans. Badji heeft nog een contract tot 2024 bij de landskampioen.

Poll: Kan Badji ooit nog doorbreken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Brest

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022