Romelu Lukaku kan het niet geloven en wordt volledig afgemaakt in Engeland

Romelu Lukaku kan het niet geloven en wordt volledig afgemaakt in Engeland
Woensdag 19 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Er is veel te doen rond Romelu Lukaku. Twintig dagen na het interview met Sky Sports Italia krijgt hij zijn beste niveau maar niet te pakken. Ook dinsdag tegen Brighton speelde hij een bleke partij.

Zestien baltoetsen had Lukaku na 80 minuten. Daarna werd hij gewisseld door Thomas Tuchel. Eén keer werd hij in stelling gebracht, maar de hoek was te scherp. Weer geen doelpunt en weer een matige partij van de Rode Duivel.

In de Engelse pers vragen ze zich stilaan af wat hij nog op het veld doet. "Lukaku zal tegen Brighton het ongelijk van zijn trainer niet bewezen hebben", valt te lezen in Daily Mirror. Bij Daily Mail schreven ze: "Hij speelde een anonieme partij, op een gemiste kans in de 72ste minuut na."

Gebrek aan goesting

Romelu Lukaku moet dringend nog eens laten zien dat hij van goudwaarde is voor Chelsea. Bij The Sun werd hij onderuitgehaald: "Hij was gefrustreerd dat hij weer niet de passes kreeg waarvoor hij de ruimte in dook. En weer liep hij erbij alsof hij weinig goesting had om te spelen."

Zondag spelen de Blues tegen Tottenham. Het wordt uitkijken wat Tuchel zal beslissen. Geeft hij Big Rom opnieuw een kans of geeft hij jongens als Timo Werner of Kai Havertz de voorkeur?

Poll: Vind jij Lukaku een wereldspits?

TAGS  I  Chelsea  I  Brighton  I  Tottenham

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022