'Club Brugge twijfelt niet en gaat nog uitpakken met twee toptransfers'

'Club Brugge twijfelt niet en gaat nog uitpakken met twee toptransfers'
Woensdag 19 januari 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het werk zit er nog niet op voor Vincent Mannaert en co. Club Brugge heeft met Tajon Buchanan een nieuwe speler in de rangen, maar de honger is nog niet gestild. Ze willen zich in de winter nog op twee posities versterken.

Waar het bij Philippe Clement voornamelijk in de verdediging misliep, is er de jongste weken meer een scorend probleem. Zowel in de oefenwedstrijden tegen Karlsruher SC en Puskás Akadémia als in de competitiewedstrijd tegen STVV was blauw-zwart dominant, maar in totaal wisten ze slechts drie keer te scoren.

En dus gaat Club volgens Het Laatste Nieuws nog op zoek naar een nieuwe flankaanvaller. Met Andreas Skov Olsen heeft het al een goede kans, hoewel ook Glasgow Rangers al een bod neerlegde. De Deen zou rond de 6 miljoen euro moeten kosten en hij wil zelf ook graag de overstap maken naar Club.

Spits

Bas Dost speelt op zich wel zijn wedstrijden, maar echt overtuigen kan hij niet echt. Daniel Pérez zijn contract werd nog verlengd tot 2026, maar dat lijkt meer een investering voor de toekomst. Youssouph Badji komt vermoedelijk vroegtijdig terug van Stade Brest, maar kon ook daar niet overtuigen.

Club zal dus ook nog op zoek gaan naar een nieuwe spits. De landskampioen heeft nog anderhalve week de tijd om een echte killer binnen te halen.

Poll: Heeft Club nog een nieuwe spits nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Brest  I  Karlsruher SC  I  Puskás Akadémia  I  STVV  I  Glasgow Rangers

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024