Club Brugge krijgt opeens bijzonder slecht nieuws over stadion te verwerken

Club Brugge krijgt opeens bijzonder slecht nieuws over stadion te verwerken
Woensdag 19 januari 2022 - 17:15   I   door Redactie

Sportief scheert Club Brugge de voorbije jaren hoge toppen. Blauw-zwart is uitgegroeid tot de onbetwistbare nummer één. Maar in het stadiondossier kreeg het zware klappen.

Al schijnt er sinds eind vorig jaar toch licht aan het einde van de tunnel. Als alles goed gaat zal er nog dit jaar begonnen aan de bouw ervan. En dat is ook broodnodig, want het huidige Jan Breydelstadion is tot op de draad versleten.

Maar dat het echt erg gesteld is met de huidige site blijkt uit een onderzoek van Money, dat voor een onderzoek reviews van 140 voetbalstadions vergeleek op drie verschillende platformen: Tripadvisor, Google en Football Ground Map.

Daaruit blijkt dat het Stadio Carlo Castellani van Serie A-club Empoli met een gemiddelde score van 2,9 op 5 het slechtste stadion van Europa is. Het Koning Boudewijnstadion scoort samen met de stadions van Celta Vigo en Dinamo Zagreb gemiddeld 3,37 op 5.

Achtste plaats

Dat maakt dat de thuishaven van de Rode Duivels het tweede slechtste Europese stadion is. Maar ook het Jan Breydelstadion doet bijzonder slecht met een achtste plaats en een gemiddelde score van 3,5 op 5. Nogmaals de bevestiging dat een nieuw stadion dringend nodig is.

Poll: Vind je een achtste plaats terecht?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024