'Premier League lonkt: Noa Lang staat voor sensationele droomtransfer'

'Premier League lonkt: Noa Lang staat voor sensationele droomtransfer'
Donderdag 20 januari 2022 - 11:30   I   door Redactie

De interesse voor Noa Lang is enorm. Het dribbelwonder gaf al aan dat hij vermoedelijk bezig is aan zijn laatste seizoen bij Club Brugge. De tijd is gekomen om de stap naar de absolute top te wagen.

Zijn bestemming zou wel eens de Premier League kunnen worden. Niemand minder dan Liverpool zou zijn zinnen gezet hebben op de Nederlander. Volgens The Athletic heeft zijn topprestatie tegen PSG Liverpool overtuigd van zijn kwaliteiten.

"Zijn grootste kwaliteit is het dribbelen rond de zestien om zo uit het niets tot een kans te komen. Eén op één is hij enorm goed en hij heeft creativiteit in overvloed. Hij maakte het leven van de PSG-sterren moeilijk met zijn mooie dribbels", schrijven ze vol lof.

Haaland of Mbappé

Liverpool-fans zouden nochtans veel liever een absolute topper zoals Erling Haaland of Kylian Mbappé halen. Met Noa Lang zouden ze echter een jong en relatief goedkoop talent binnenhalen. Zijn marktwaarde wordt geschat op 25 miljoen euro en ook zijn loon ligt uiteraard pakken lager dan dat van een wereldster.

Poll: Kan Lang best nog een tussenstap voorzien voor hij naar een topclub vertrekt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Liverpool  I  PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024