'Thomas Vermaelen hakt knoop door: Dít wordt zijn nieuwe bestemming'

'Thomas Vermaelen hakt knoop door: Dít wordt zijn nieuwe bestemming'
Vrijdag 21 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Op 1 februari loopt zijn contract af bij het Japanse Vissel Kobe. Er werd al veel gespeculeerd over waar hij naartoe zou gaan. Hij zag een transfer naar de Belgische competitie naar eigen zeggen wel zitten. Club Brugge en Antwerp werden genoemd.

Maar volgens Het Laatste Nieuws mogen Club en Antwerp een transfer helemaal vergeten. Hij staat namelijk op het punt om assistent-bondscoach te worden. Hij wil het WK in Qatar winnen, maar dan vanuit de dug-out in plaats van op het veld.

Thomas Vermaelen loopt hoog op met bondscoach Roberto Martinez. "Zijn communicatie is super. Hij is niet alleen positief op training en tijdens de wedstrijden, hij zorgt er tegelijk voor dat iedereen scherp blijft. Als het erop aankomt, zal Martínez zeggen waar het op staat", zei hij eerder.

Trainerscursus

Daarnaast volgde hij - net als sommige andere Rode Duivels - een trainerscursus. Martinez was daar al onder de indruk van de capaciteiten van Vermaelen. Het heeft er dus alle schijn van dat de verdediger de plaats zal innemen van de vertrokken Shaun Maloney.

Poll: Zou Vermaelen een goede assistent zijn voor Martinez?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Vissel Kobe  I  Antwerp  I  Club Brugge

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022