Yves Vanderhaeghe heeft duidelijke mening over JPL: "Déze club pakt de titel"

Yves Vanderhaeghe heeft duidelijke mening over JPL:
Vrijdag 21 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het belooft een spannende titelstrijd te worden. Club Brugge zag Clement vertrekken en haalde Schreuder in de plaats. Kan hij Club naar een achttiende titel leiden? Of houdt Union het vol?

Yves Vanderhaeghe schat de kansen van Club hoog in. "Ik denk nog altijd dat Club Brugge de titel pakt", zei hij bij Sport/Voetbalmagazine. Het is nochtans Union dat met zeven punten voorsprong op kop staat. De promovendus speelt direct en mooi voetbal met een dodelijk spitsenduo.

"Het duurt wel lang van Union", aldus de ex-coach van Cercle Brugge. "Enorm leep en efficiënt. Chapeau. Ik zeg niet dat ze het in Play-Off I niet kunnen volhouden." Voor Union komt er een belangrijk vierluik aan: Genk, Club Brugge, Anderlecht en Antwerp. Daarna zal veel duidelijk worden.

Outsiders

Ook Anderlecht maakt nog steeds aanspraak op de titel. Kompany lijkt zijn typeploeg min of meer gevonden te hebben. Antwerp heeft een bijzonder brede kern en ook AA Gent is na een mindere seizoensstart bezig aan een opmars. Wie kan Union nog van de eerste plaats stoten?

Poll: Wie pakt de titel?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Union  I  Cercle Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024