Antwerp pakt uit met spectaculaire terugkeer op KV Oostende zonder Blessin

Vrijdag 21 januari 2022 - 22:38   I   door Redactie

Vrijdagavond opende Antwerp speeldag 23 op het veld van KV Oostende. De grote vraag was hoe de kustploeg voor de dag zou komen na het plotse vertrek van trainer Alexander Blessin. Dat leek mee te vallen, maar draaide toch nog anders uit.

KV Oostende-Antwerp 1-2

De eerste helft eindigde op een droge nul ondanks kansen van beide ploegen (en elk een afgekeurde goal) om de score te openen. Dat deed de thuisploeg wel onmiddellijk na rust. Sakamoto bracht de bal mooi voor en Medley stond op de goeie plek om de 1-0 binnen te duwen.

Maar niet voor het eerst dit seizoen ging Antwerp erop en erover. Wie anders dan topschutter Frey bracht de bezoekers in minuut 61 op assist van Nainggolan op gelijke hoogte. Amper acht minuten later was er al de voorsprong via Balikwisha. En die hield Antwerp probleemloos vast.

Poll: Denk je dat KV Oostende de voorlaatste plaats zal kunnen ontwijken?