'Adrien Trebel jaagt na straffe onthullingen serieuze schokgolf door Anderlecht'

'Adrien Trebel jaagt na straffe onthullingen serieuze schokgolf door Anderlecht'
Maandag 24 januari 2022 - 11:45   I   door Redactie

Er zijn er die zich vragen stellen bij het feit dat Adrien Trebel niet meer aan de bak komt bij Anderlecht. Al heeft dat natuurlijk veel te maken met zijn link met manager Mogi Bayat. Dat blijkt nu nog meer na enkele onthullingen.

Want Het Nieuwsblad doet een boekje open over de activiteiten waarmee de Fransman zich bezig hield sinds hij bij Anderlecht zit en die wijken serieus af van de rol die hij enkel had als speler. Met Mogi Bayat in de hoofdrol.

De krant onthult dat Trebel bewust een training bij paars-wit oversloeg, beweerde dat hij met zijn vrouw naar de gynaecoloog moest, maar ondertussen naar Nantes trok om daar een transfer van een belangrijke speler te gaan regelen.

Bovendien zou hij daarvoor ook nog eens een commissie van vijftien procent aangerekend hebben. Waardoor hij dus eigenlijk als mede makelaar van Mogi Bayat fungeerde. Of Anderlecht daar toen al van af wist, is onduidelijk, maar de schok zal er niet minder om zijn.

A-kern

Maar dat ze door hadden dat er iets niet pluis was, kan niet anders. Het lijkt immers geen toeval dat Trebel in de seizoenen daarna steeds minder vaak aan spelen toekwam en dit jaar zelfs definitief verwijderd werd uit de A-kern. 

Poll: Snap je nu waarom Anderlecht Trebel aan de kant houdt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Nantes

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022