'Christian Eriksen doet Romelu Lukaku schrikken en maakt verrassende transfer'

'Christian Eriksen doet Romelu Lukaku schrikken en maakt verrassende transfer'
Maandag 24 januari 2022 - 14:30   I   door Redactie

Hoe zou het nog zijn met Christian Eriksen? De Deense spelmaker is sinds zijn hartfalen al een tijdje op zoek naar een nieuwe club en lijkt die nu ook gevonden te hebben.

Eriksen werd op het EK tijdens de match Denemarken-Finland getroffen door een hartstilstand en kreeg nadien een defibrillator ingeplant. Omdat de Serie A het niet toelaat dat daarmee gespeeld wordt, zag Eriksen zich verplicht zijn club Inter te verlaten.

Romelu Lukaku was zwaar geschokt toen hij zijn ploegmaat tijdens het EK zag ineenzakken, maar zou Eriksen straks met Chelsea gewoon opnieuw op het veld kunnen tegenkomen. Want Britse media melden nu dat Brentford de nieuwe club van Eriksen zal worden.

De Deen zou maandag zijn medische tests afleggen en daarna een contract van zes maanden tekenen, met de optie op een extra jaar. Voorwaarde is uiteraard dat de 29-jarige Eriksen zonder (hart)problemen door de medische tests raakt.

Geen wedstrijd

Onder meer een cardioloog zal hem nu onderzoeken voor hij bij het nummer veertien uit de Premier League kan tekenen. Eriksen heeft sinds hij op het afgelopen EK in elkaar zakte geen wedstrijd meer gespeeld.

Poll: Denk je dat Eriksen opnieuw zijn oude niveau zal kunnen halen?

TAGS  I  Denemarken  I  Finland  I  Inter  I  Odense BK  I  Tottenham  I  Brentford  I  Chelsea

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023