Belgische eersteklasser wil Mirallas wegkapen voor neus Waasland-Beveren

Belgische eersteklasser wil Mirallas wegkapen voor neus Waasland-Beveren
Maandag 24 januari 2022 - 18:00   I   door Redactie

Ex-Rode Duivels zijn overal gegeerd, want dat betekent dat ze wel wat in hun mars hebben. Zeker iemand als Kevin Mirallas, die zelfs op zijn 34ste nog iets te bieden heeft.

Enkele weken geleden zag het ernaar uit dat de aanvaller aan de slag zou gaan bij Waasland-Beveren. Dat stond niet los van de recent ontslagen Seraing-coach Jordi Condom die nu aan de slag is bij de Wase club en de promotie naar 1A moet helpen bewerkstelligen.

Mirallas is al sinds zijn contract bij het Turkse Gaziantep FK begin juli afliep op zoek naar een nieuwe werkgever. Een moeizame zoektocht die het voorbije halfjaar niets opleverde, maar nu zou er toch een einde aan komen.

Alleen zijn er tegenstrijdige berichten. Want in Portugal klinkt het dat de spits op het punt staat te tekenen bij eersteklasser Moreirense, terwijl in makelaarskringen circuleert dat een niet nader bekende Belgische 1A-club hem wil inlijven. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Denk je dat Mirallas nog een meerwaarde is?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Gaziantep  I  Waasland-Beveren  I  Moreirense

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024