'Alfred Schreuder bezorgt Ruud Vormer fikse domper bij Club Brugge'

'Alfred Schreuder bezorgt Ruud Vormer fikse domper bij Club Brugge'
Dinsdag 25 januari 2022 - 07:30   I   door Redactie

Ruud Vormer zal stilletjes gejuicht hebben toen Philippe Clement richting Monaco vertrok. Bij Alfred Schreuder mocht hij voor de verdediging postvatten, maar de concurrentie is moordend. Schreuder zou wel eens kunnen overwegen om hem opnieuw op de bank te zetten.

Geen enkele club in de top vijf kreeg meer doelpunten tegen dan Club Brugge. "Het is aan Schreuder om een oplossing te vinden", meent Hugo Broos bij Het Nieuwsblad. "Noa Lang kun je moeilijk op de bank zetten, dus moet je misschien toch weer Vormer opofferen om meer zekerheid in te bouwen."

Ook Filip Joos vindt dat er iets moet veranderen bij Club Brugge. "Het enige wat Schreuder moet onthouden is dat hij iemand als Rits nodig heeft bij zijn tactiek", zei hij bij Extra Time. Ruud Vormer mag zich zo opnieuw klaarhouden voor een plaats op de bank.

Rits of Balanta

Naast Mats Rits is er ook nog Eder Balanta. Voetballend is hij een heel stuk minder dan Rits of Vormer, maar verdedigend is hij wel de betere van de drie. Benieuwd wie de voorkeur krijgt donderdag, want tegen een ploeg als Union kan de Colombiaanse breker wel van pas komen.

Poll: Wie zou jij voor de verdediging zetten tegen Union?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  AS Monaco

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022