Anderlecht-sterkhouder maakt grootse indruk: "Dat had het helemaal afgemaakt"

Anderlecht-sterkhouder maakt grootse indruk:
Dinsdag 25 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht won zondag met 0-1 van KV Mechelen dankzij een doelpunt van Joshua Zirkzee. De Nederlander kreeg een vaste plek in de typeploeg en dat blijkt een goede zet van Vincent Kompany.

Ook bij Extra Time zien ze veel kwaliteiten bij de spits van Anderlecht. "Hij heeft echt een goed ritme. Met zijn kap- en sleepbewegingen maakt hij het iedereen lastig. Hij doet quasi alles in een soort van vloeiende beweging", zei Feyenoord-spits Cyriel Dessers.

Ook Filip Joos en Franky Van Der Elst delen die mening, maar toch heeft Joos nog één bedenking. "Die ene kans had hij toch moeten maken", aldus de analist. "Dat had het helemaal afgemaakt, en dat zorgt er meteen ook voor dat hij nog niet de echte killer is die hij kan zijn."

Volgend seizoen

Wat zal er met Zirkzee gebeuren na dit seizoen? In principe keert hij dan terug naar Bayern München, maar of hij daar veel zal spelen is maar de vraag. Bayern zou bereid zijn hem definitief te verkopen voor een bedrag tussen 5 en 10 miljoen euro. Anderlecht heeft amper een spaarpot, dus een verlengd verblijf lijkt uitgesloten.

Poll: Vind jij Zirkzee een goede spits?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  Bayern München

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022