Slecht nieuws voor Club Brugge in aanloop naar topper tegen Union

Slecht nieuws voor Club Brugge in aanloop naar topper tegen Union
Dinsdag 25 januari 2022 - 11:00   I   door Redactie

Iedereen kijkt uit naar de topper Club Brugge-Union. Als Union de drie punten mee naar Brussel pakt, zetten ze blauw-zwart al op twaalf punten. De play-offs zijn dan plots een geschenk uit de hemel voor Club.

Maar Club Brugge kan donderdag wel niet rekenen op miljoenenaankoop Tajon Buchanan. Hij vertrekt deze week naar Canada voor interlandverplichtingen. Hij mist zo de vier komende wedstrijden van Club Brugge en dat is toch een aderlating voor Schreuder en co.

Daarnaast zit Union in een goede flow. "Union heeft níets te verliezen", aldus Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Zij zitten in een zetel. In tegenstelling tot Club. Daar is het wel van moéten. Niet alleen wat de punten betreft, maar ook voor het geloof."

Streepje voor

Hoewel Union dus in principe een streepje voor heeft, kan Club Brugge genieten van het thuisvoordeel. Degryse kijkt alvast enorm uit naar de topper: "Dat het maar snel donderdag is. Want die topper tussen Club en Union wordt bij-zon-der interessant. Het kan echt alle kanten uit."

Poll: Wordt Club Brugge-Union de aantrekkelijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

woensdag 18 mei 2022

dinsdag 17 mei 2022

maandag 16 mei 2022