AA Gent nog meer in de miserie: 'Sinan Bolat vertrekt nog deze wintermercato'

AA Gent nog meer in de miserie: 'Sinan Bolat vertrekt nog deze wintermercato'
Woensdag 26 januari 2022 - 12:45   I   door Redactie

AA Gent kampt met een personeelstekort. Een combinatie van geblesseerden (Depoitre en Odjidja), een coronagolf, de Afrika Cup (Ngadeu en Tissoudali) en een gebrek aan waardige vervangers.

Maar nu zouden de Buffalo's met Sinan Bolat nog een sterkhouder kunnen kwijtspelen. Definitief echter deze keer. Het Laatste Nieuws meldt immers dat Galatasaray zich gemeld heeft voor een onmiddellijke transfer tijdens deze wintermercato.

Het was al een tijdje geweten dat de Turks-Belgische doelman voor volgende zomer op het verlanglijstje stond bij Galatasaray. Het contract van Bolat loopt immers af aan het einde van het seizoen, wat van hem een gegeerde speler maakt.

"Het ziet er niet naar uit dat AA Gent zijn doelman nu al wil laten gaan", meldt de krant, maar wel met een belangrijke toevoeging. "Al zal het er mogelijk van afhangen hoeveel Galatasaray nog op tafel wil leggen voor een transfer voor het einde van deze maand."

Haast

En net daar zit de angel, want in Turkije klinkt het dat de Turkse topclub haast wil maken en bereid zou zijn om effectief een deftige transfersom op tafel te leggen. Afwachten hoe dat uitdraait, maar alvast trainer Vanhaezebrouck houdt zijn hart vast.

Poll: Zou je het vertrek van Bolat een verlies vinden voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I  Kocaelispor  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Kayserispor  I  Galatasaray  I  Fenerbahçe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024