OFFICIEEL: Club verbaast en laat straffe zomeraanwinst per direct vertrekken

OFFICIEEL: Club verbaast en laat straffe zomeraanwinst per direct vertrekken
Woensdag 26 januari 2022 - 14:00   I   door Redactie

Het is Club Brugge menens om de (te) brede spelerskern uit te dunnen. Dat blijkt uit het feit dat woensdag bekend werd dat het één van zijn zomeraanwinsten al meteen verhuurt.

Met name de 19-jarige Tibo Persyn. Hij wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan 1B-leider Westerlo. Een opvallende overgang, om verschillende redenen. In de eerste plaats omdat de flankspeler afgelopen zomer met grote trom werd overgenomen van Inter.

Persyn viel in augustus twee minuten in tegen Zulte Waregem, een week later stond hij zelfs al aan de aftrap én scoorde hij tegen Beerschot. Dat bleek echter niet het begin van een mooi sprookje, maar wel het begin van het einde.

Want nadien verdween hij onder Philippe Clement volledig naar het achterplan. En nu komt hij dus blijkbaar ook niet meer in de plannen van Alfred Schreuder voor. Dat Persyn verhuurd wordt is des te opvallender omdat ook blauw-zwart hem huurt van Inter.

Spiegelen

Club hoopt dat Persyn bij Westerlo wel kan doorbreken en onbolsteren en heeft daar goede reden toe. Want het rekent erop dat de rechtspoot zich kan spiegelen aan die andere Club-huurlingen Thomas Van den Keybus en Maxim De Cuyper die het daar uitstekend doen.

Poll: Vind je het een goede beslissing dat Persyn naar Westerlo trekt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Inter  I  Zulte Waregem  I  Beerschot  I  Westerlo

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022