Transfermarkt LIVE: Balanta naar AEK Athene, zware twijfels rond Openda?

Transfermarkt LIVE: Balanta naar AEK Athene, zware twijfels rond Openda?
Donderdag 27 januari 2022 - 20:30   I   door Redactie

De transfermarkt loopt stilaan op zijn einde. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge heeft Andreas Skov Olsen beet. Blauw-zwart zou 6 à 7 miljoen euro betalen voor de Deense winger. Hij zou donderdag nog naar België afreizen.

*Loïs Openda keert normaal gezien na dit seizoen terug naar Club Brugge, maar hij is naar eigen zeggen klaar voor een stap hogerop. Of Club zal meewerken aan een transfer is maar de vraag.

*Er zouden onderhandelingen aan de gang zijn tussen Club Brugge en AEK Athene. Dat heeft allemaal te maken met een eventuele transfer van Eder Balanta. Onder Alfred Schreuder is er geen plaats meer voor de Colombiaan.

*Ignace Van der Brempt zou onderweg zijn naar Oostenrijk om te onderhandelen met RB Salzburg. Hij krijgt weinig speelminuten bij Club Brugge en wil dus andere oorden opzoeken.

*Clinton Mata staat open voor een transfer. Als er een goed bod komt, is hij naar eigen zeggen bereid om te luisteren. Als AS Monaco doorduwt, zou hij dus wel eens - net als Philippe Clement - snel de overstap kunnen maken.

*Charleroi zal dan toch niet doorduwen voor Adrien Trebel. Ze haalden met Daan Heymans al een middenvelder binnen en dus blijft de Fransman gewoon in de B-kern van paars-wit.

*Anderlecht moet rekening houden met een vertrek van Majeed Ashimeru. De zomeraankoop kan niet overtuigen en moet doorgaans genoegen nemen met een plaats op de bank. Hij kijkt uit naar een nieuwe club.

*Joao Klauss verlaat Standard en trekt op huurbasis naar STVV. Door de komst van Renaud Emond was de Braziliaanse spits pas derde in de rangorde. De Kanaries huren hem tot het einde van het seizoen.

*Axel Witsel zal op korte termijn niet naar Standard trekken. Hij zou eerst nog naar een club willen die in Europa voor de prijzen speelt. Juventus behoort tot de mogelijkheden.

*Napoli heeft twee voorwaarden gesteld voor een mogelijk verlengd verblijf van Dries Mertens. Hij zou financieel heel wat moeten inboeten én Napoli moet een Champions League-ticket bemachtigen. Dan zou de Rode Duivel niet moeten vertrekken.

Poll: Is Clinton Mata de beste verdediger uit 1A?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024