'Anderlecht heeft lang genoeg gewacht en gaat straks JPL-sensatie wegkapen'

'Anderlecht heeft lang genoeg gewacht en gaat straks JPL-sensatie wegkapen'
Vrijdag 28 januari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Voor zover het nodig was is woensdagavond nog eens het bewijs geleverd dat Anderlecht nog lang niet de dominante topclub is van weleer. Maar met de nodige versterkingen zou het dat wel weer kunnen worden.

En na het 0-2-verlies tegen Cercle Brugge lekte uit dat één van die versterkingen wel eens... Rabbi Matondo zou kunnen zijn. De 21-jarige Congolees wordt door Cercle Brugge gehuurd van Schalke 04 en groen-zwart heeft ook een aankoopoptie bedongen, maar dat wil niets zeggen.

Eerder viel in makelaarskringen al te horen dat verschillende Belgische topclubs zich aan het roeren waren. Dat daar ook Anderlecht bij is, is helemaal niet onlogisch. Dat pas nu uitlekt dat paars-wit belangstelling heeft ook niet. Anders zou er voor de match te veel heisa rond gemaakt zijn.

Het is nu afwachten in hoeverre de Brusselaars in de eerste plaats Rabbi Matondo zelf zullen kunnen overtuigen en vervolgens Schalke 04. En misschien moet straks ook wel gepraat worden met Cercle Brugge, als die in staat zijn de aankoopoptie te lichten. Wordt vervolgd.

Poll: Vind je Rabbi Matondo een speler voor Anderlecht?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 16 mei 2022

zondag 15 mei 2022

zaterdag 14 mei 2022

vrijdag 13 mei 2022