Transfermarkt LIVE: Rabbi Matondo naar Anderlecht, 8 miljoen euro voor Club?

Transfermarkt LIVE: Rabbi Matondo naar Anderlecht, 8 miljoen euro voor Club?
Vrijdag 28 januari 2022 - 19:45   I   door Redactie

De transfermarkt loopt stilaan op zijn einde. Tot en met 1 februari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Anderlecht zou zijn vizier gericht hebben op Rabbi Matondo, de sensatie en Schalke 04-huurling van Cercle Brugge

*Club Brugge heeft dan eindelijk de transfer van de Deense flankaanvaller Andreas Skov Olsen afgerond, blauw-zwart zou maar liefst 8 miljoen euro betalen aan Bologna.

*Aan de andere kant zouden de Bruggelingen dan weer 5 miljoen vangen voor Ignace Van der Brempt, die naar Red Bull Salzburg gaat vertrekken.

*De landskampioen blijft ook nog op zoek naar versterking. Alfred Schreuder zou nog een nieuwe verdediger én een nieuwe spits willen binnenhalen.

*Eder Balanta zou Schreuder overtuigd hebben en hij zou dus nog een tijdje bij Club Brugge blijven. Er was interesse van AEK Athene, maar tot een transfer lijkt het niet te zullen komen. De onderhandelingen werden stopgezet.

(Lees verder onder de afbeelding)

*Sinan Bolat kan en wil een uitgaande transfer naar Galatasaray realiseren. AA Gent wil hem echter nog aan boord houden tot het einde van het seizoen. Zijn contract loopt dan (voorlopig) af.

*Jordan Botaka lijkt op weg naar Fortuna Sittard. Het zou gaan om een huurdeal voor de rest van het seizoen. Meer details zijn nog niet bekend.

*Antwerp heeft bijna William Pacho beet. De 20-jarige Ecuadoriaanse verdediger zou zo'n 3 miljoen euro moeten kosten.

*KRC Genk neemt tijdelijk afscheid van Bastien Toma. Hij wordt voor de rest van het seizoen verhuurd aan het Zwitserse FC St. Gallen.

*Liverpool zou doordrukken voor de Colombiaanse winger Luis Diaz. Als het tot een transfer komt, zou Divock Origi andere oorden kunnen opzoeken. Atalanta en Milan hadden al concrete interesse.

*Paul Mukairu (ex-Anderlecht) heeft een knappe transfer gerealiseerd naar FC Kopenhagen. Hij komt voor 1,9 miljoen euro over van het Turkse Antalyaspor.

Poll: Moet Club deze wintermercato nog snel een verdediger kopen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024