'Real Madrid is helemaal de kluts kwijt na transferbesluit van Eden Hazard'

'Real Madrid is helemaal de kluts kwijt na transferbesluit van Eden Hazard'
Zaterdag 29 januari 2022 - 11:00   I   door Redactie

Real Madrid is bezig aan een sterk seizoen. Ze staan op kop in de Spaanse competitie en doen nog volop mee voor de beker én voor de Champions League. Toch willen ze bij Real stevig uitpakken komende zomer.

Florentino Pérez wil dan Kylian Mbappé en Erling Haaland binnenhalen. Mbappé is in principe einde contract bij PSG, maar voor Erling Haaland zullen ze toch serieus in de buidel moeten tasten. Daarom willen ze zo snel mogelijk af van enkele spelers.

Volgens Marca hoopte de Koninklijke Bale, Marcelo en Isco te verkopen, maar er was amper interesse voor het drietal. Hun contracten lopen op het einde van het seizoen af. Met een eventuele verkoop van Eden Hazard hoopten ze ook heel wat miljoenen te recupereren om zo absolute sterren naar Bernabéu te kunnen halen.

Maar Eden Hazard denkt niet aan vertrekken, ondanks de weinige speelminuten die hij krijgt. Zijn kinderen gaan naar school in Madrid en het leven onder de Spaanse zon bevalt hem wel. Het is dus de vraag of Real dan nog zal kunnen doorduwen voor Mbappé en Haaland.

Poll: Breekt Hazard nog door bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  PSG  I  Borussia Dortmund

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024