'Dries Mertens mag binnenkort opvallende Rode Duivel verwelkomen bij Napoli'

'Dries Mertens mag binnenkort opvallende Rode Duivel verwelkomen bij Napoli'
Zaterdag 29 januari 2022 - 16:30   I   door Redactie

Napoli doet het bijzonder goed dit seizoen. Ze staan momenteel tweede en volgen met een wedstrijd meer gespeeld op vier punten van leider Inter. Ze denken eraan om naast Dries Mertens nog een Rode Duivel aan boord te halen.

Volgens Spaanse media heeft Napoli zijn zinnen gezet op Adnan Januzaj. Hij zou er de opvolger moeten worden van Lorenzo Insigne. De Italiaan vertrok naar het Amerikaanse Toronto FC. Naast Napoli hebben ook Real Betis en Sevilla interesse in de Rode Duivel.

Januzaj is in de zomer einde contract, maar Real Sociedad probeert hem te overtuigen om zijn contract te verlengen. Voorlopig slagen ze daar niet in en dus hoopt Napoli zijn slag te slaan. Dries Mertens hoopt ongetwijfeld dat zijn club de Rode Duivel kan binnenhalen.

Adnan Januzaj maakte in 2011 de overstap van de jeugd van Anderlecht naar die van Manchester United. Daarna ging hij aan de slag bij Borussia Dortmund en Sunderland om in 2017 definitief naar Real Sociedad te trekken. Na vijf jaar lijkt hij dus klaar voor een nieuwe stap.

Poll: Zou Napoli een mooie club zijn voor Januzaj?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Toronto FC  I  Real Sociedad  I  Real Betis  I  Sevilla  I  Anderlecht  I  Manchester United  I  Borussia Dortmund  I  Sunderland

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023