'Philippe Clement krijgt flinke opdoffer te verwerken bij AS Monaco'

'Philippe Clement krijgt flinke opdoffer te verwerken bij AS Monaco'
Zaterdag 29 januari 2022 - 18:00   I   door Redactie

AS Monaco doet het ook onder Philippe Clement niet al te goed. Met vier op negen zakten ze weg naar de zevende plaats. Een sterkhouder wil de club verlaten en dat is bijzonder slecht nieuws voor Clement.

RMC meldt namelijk dat Aurélien Tchouaméni andere oorden wil opzoeken. De 22-jarige middenvelder speelt nu al twee jaar bij AS Monaco, maar vindt het tijd voor een stap hogerop. Hij groeide uit tot een absolute sterkhouder en ook onder Clement stond hij alle wedstrijden in de basis.

Aan interesse geen gebrek voor de verdedigende middenvelder. Zijn entourage zou al verkennende gesprekken gevoerd hebben met Manchester United. Dat hij een absolute toptransfer zal maken, staat wel vast. Ook Liverpool, Manchester City en Barcelona trekken aan zijn mouw.

Volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde geschat op 40 miljoen euro. In 2020 haalden de Monegasken hem voor 18 miljoen euro weg bij Bordeaux. Zelfs als een transfer pas voor in de zomer is, is het de vraag of de transferperikelen invloed zullen hebben op zijn niveau.

Poll: Zal Philippe Clement volgend seizoen nog trainer zijn bij Monaco?

TAGS  I  AS Monaco  I  Manchester United  I  Liverpool  I  Manchester City  I  Barcelona  I  Bordeaux

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024