'Timmy Simons verbaast Club Brugge met transfer van Brugse publiekslieveling'

'Timmy Simons verbaast Club Brugge met transfer van Brugse publiekslieveling'
Zondag 30 januari 2022 - 08:00   I   door Redactie

Zulte Waregem liet zaterdagavond een gouden kans liggen om met een zege op Beerschot wat verder uit het degradatiemoeras te klimmen. Maar als het niet lukt met zeges, dan maar met versterkingen.

Want wat niet meer in orde leek te komen is volgens Het Nieuwsblad nu toch een deal. Timmy Simons gaat met Anthony Limbombe (27) een ex-ploegmaat en gewezen Brugse publiekslieveling terug naar België halen. De flankaanvaller heeft zelfs al medische testen afgelegd.

Limbombe vertrok in de zomer van 2018 voor acht miljoen euro van Club Brugge naar Nantes, maar kon er nooit doorbreken. Ook een uitleenbeurt van een halfjaar aan Standard bracht geen beterschap, waardoor hij de voorbije twee seizoenen amper nog aan spelen toekwam.

Zulte Waregem wordt al wekenlang als de perfecte oplossing gezien, maar het was vooral zijn jaarsalaris van één miljoen euro waar hij niet wou op inleveren dat een probleem vormde. Nu zou Nantes water bij de wijn gedaan hebben en een deel van zijn loon doorbetalen.

Vijfde club

Bij Nantes heeft Limbombe nog een contract tot 2023, maar wat speelkansen betreft zag het er zeer slecht uit. Bij Zulte Waregem probeert de aanvaller nu zijn carrière te herlanceren. Na Lierse, KRC Genk, Club Brugge en Standard is hij met Zulte Waregem aan zijn vijfde Belgische club toe.

Poll: Denk je dat Limbombe Zulte Waregem voor degradatie kan behoeden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Nantes  I  Zulte Waregem  I  Standard  I  Lierse  I  KRC Genk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024