Antwerp-voorzitter Gheysens zorgt met komst Origi mogelijk voor stunt van het jaar

Antwerp-voorzitter Gheysens zorgt met komst Origi mogelijk voor stunt van het jaar
Maandag 31 januari 2022 - 20:15   I   door Redactie

Keert Divock Origi in extremis dan toch terug naar de Jupiler Pro League? Het zou zomaar kunnen, want er valt te horen dat Antwerp een ongeziene inspanning wil leveren.

Eerder op de dag viel er in makelaarskringen al  te horen dat er iets aan het bewegen is rond de Rode Duivel. Origi ziet zijn contract bij Liverpool in juni aflopen en wil liever niet wachten tot volgend seizoen om opnieuw aan spelen toe te komen.

Maar omdat er geen enkele Premier League-club concrete belangstelling toont - wat zijn favoriete bestemming is - zou een verhuis naar de Jupiler Pro League nu toch weer tot de mogelijkheden behoren.

En dan blijven er niet gek veel clubs over die zowel de transfersom als zijn salaris kunnen betalen. Club Brugge is druk bezig met andere pistes en ook Genk heeft met Onuachu geen ruimte voor Origi. Dus blijft eigenlijk enkel Antwerp nog over.

Nainggolan

In en rond de Bosuil wordt er niets bevestigd, maar de ongebreidelde ambitie van voorzitter Gheysens kennende, zou een stunt van zijn kant zeker niet uitgesloten zijn. Wie dacht immers dat hij Radja Nainggolan naar Antwerp zou krijgen. Maar met een ongeziene inspanning kreeg hij dat toch voor elkaar. Herhaalt hij dat nog eens?

Poll: Denk je dat Origi naar Antwerp zal komen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Liverpool

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024