Philippe Clement legt iedereen het zwijgen op en gaat voor enorme stunt

Philippe Clement legt iedereen het zwijgen op en gaat voor enorme stunt
Woensdag 02 februari 2022 - 07:30   I   door Redactie

De overgang van Club Brugge naar AS Monaco is Philippe Clement nog niet meteen goed bevallen, maar afgelopen weekend deed de Antwerpenaar een gouden zaak.

Want in de achtste finale van de Franse beker ging Clement met zijn ploeg met 2-4 winnen op het veld van Lens. Een welkome zege na de povere start met vier op negen in de competitie. En maandagavond kwam er nog meer goed nieuws.

Want in de Coupe de France werd PSG op eigen veld na een droge 0-0 en strafschoppen verrassend uitgeschakeld door Nice. Een gouden kans voor Clement om bij zijn eerste seizoen al te stunten en meteen een prijs te pakken.

Want met PSG eruit, dat het bekertoernooi in de afgelopen zeven jaar zes keer op zijn naam schreef, blijft er amper tegenstand over. Marseille is nog de grootste naam en die moeten meteen tegen PSG-killer Nice. Monaco zelf moet tegen tweedeklasser Amiens.

Vierdeklassers

Voor de rest is er enkel nog Nantes dat tegen tweedeklasser Bastia uitkomt en de vierdeklassers (!) Bergerac en Versailles die onderling moeten uitvechten wie van hen een unieke plaats in de halve finales kan bemachtigen.

Poll: Denk je dat Monaco de beker gaat winnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Lens  I  Amiens  I  PSG  I  Nice

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024