Cyriel Dessers shockeert Genk-fans met opvallend statement over terugkeer

Cyriel Dessers shockeert Genk-fans met opvallend statement over terugkeer
Donderdag 03 februari 2022 - 19:00   I   door Redactie

Bij KRC Genk loopt Gouden Schoen Paul Onuachu rond. Iké Ugbo was niet tevreden met zijn rol als bankzitter en werd verhuurd aan Troyes. Ook Cyriel Dessers kon zich niet in de ploeg spelen dankzij zijn landgenoot.

Tijdens de play-offs van vorig seizoen merkte Dessers geen beterschap en stapte met een niet mis te verstane boodschap naar het Genkse bestuur. Dat zei hij in Kantine van Play Sports. "Ik heb gezegd: Voor mij is het gedaan, echt waar. Het is afgesloten", aldus Dessers.

Hij werd dan uitgeleend aan Feyenoord, waar hij ook genoegen moet nemen met een plaats op de bank. Als hij invalt, pikt hij wel geregeld een doelpunt mee. In 27 wedstrijden wist hij 10 keer de netten te laten trillen. Bij Genk zien ze hem na het seizoen graag terugkomen, maar of hij daar zelf nog voor open staat, is twijfelachtig.

Feyenoord beschikt over een aankoopoptie, maar Genk pinde die vast op 4 miljoen euro. Het valt dus ook te betwijfelen of de Rotterdammers die som op tafel willen gooien. Misschien keert hij dus tóch terug naar Limburg. Als Onuachu vertrekt, zou dat immers een nieuwe kans kunnen betekenen voor Dessers.

Poll: Zal Dessers na het seizoen terugkeren naar Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord  I  Troyes

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023