Felice Mazzu moet er niets van weten en wijst bij Antwerp naar Radja Nainggolan

Felice Mazzu moet er niets van weten en wijst bij Antwerp naar Radja Nainggolan
Vrijdag 04 februari 2022 - 21:00   I   door Redactie

Komend weekend staan er in de Jupiler Pro League alweer een paar toppers op het programma. Club Brugge-AA Gent uiteraard, maar natuurlijk ook Antwerp-Union.

En hoe meer we het einde van de reguliere competitie naderen, hoe meer er naar Union gekeken wordt als dé kandidaat voor de titel. Dat is natuurlijk ook een manier voor de concurrentie om de druk bij de Brusselaars te leggen, maar dat pikt trainer Felice Mazzu niet.

En dus flikte hij in aanloop naar de clash op de Bosuil het omgekeerde kunstje. "Antwerp bestaat uit een mix van veel verschillende kwaliteiten", begon hij meteen met lof te zwaaien. "Het is een ploeg die openlijk gezegd heeft dat het kampioen wil worden."

Vervolgens schakelde hij over naar zwaar druk zetten. "En ze moéten misschien wel kampioen worden als je kijkt naar de middelen die ze ter beschikking hebben. Onlangs pompte voorzitter Paul Gheyssens immers nog wat extra geld in de club (21,6 miljoen, red.)."

Salaris

En om te besluiten sleurde hij er ineens ook Radja Nainggolan bij. "De transfers die ze doen en de spelers die ze hebben: dat zegt al genoeg", aldus Mazzu. "Het salaris van Nainggolan alleen is al ongeveer hetzelfde als het salaris van mijn volledige kern." Zaterdag weten we of zijn truukje gewerkt heeft.

Poll: Vind je dit een goede manier om de druk af te houden?

TAGS  I  Antwerp  I  Union

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024