Publiekslieveling laat van zich horen en doet Genk-fans serieus opschrikken

Publiekslieveling laat van zich horen en doet Genk-fans serieus opschrikken
Zaterdag 05 februari 2022 - 17:00   I   door Redactie

Junya Ito is één van de smaakmakers bij KRC Genk. Geen leidersfiguur, wel pijlsnel en down to earth. Wanneer zal hij een stap hogerop zetten?

De Japanner zit namelijk al sinds 2019 in Limburg. Eerst werd hij verhuurd door de Japanse club Kashiwa Reysol. Genk kocht hem een jaar later definitief over. Hij is uitgegroeid tot een echte sterkhouder en wordt bij de Genkse fans bijzonder graag gezien.

Bij Genk willen ze alle spelers graag minstens drie jaar aan boord houden. Die drie jaar zijn bijna gepasseerd, dus sprak Junya Ito over een mogelijke transfer. "Ik word er binnenkort 29 en ik ben gezond ambitieus. Als er dus een goed bod op mijn pad zou komen, zeg ik niet neen", aldus de winger bij Het Belang van Limburg.

Dat zullen ze niet graag horen in Limburg, maar Ito nuanceerde zijn uitspraak nog. "Maar als er geen goed bod komt, ben ik ook tevreden. Ik vind het niet erg om nog een tijd bij Genk te voetballen", besloot hij. Het wordt dus nog afwachten of we hem volgend seizoen nog zien schitteren op de Belgische velden.

Poll: Is Ito dit seizoen de beste speler bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Kashiwa Reysol

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024